Уулвърхемптън победи Челси с 2:1 в мач от 18-ия кръг

...
Уулвърхемптън победи Челси с 2:1 в мач от 18-ия кръг
Коментари Харесай

Уулвърхемптън се възползва от слабата форма на Челси и спечели срещата на Молиню

Уулвърхемптън победи Челси с 2:1 в мач от 18-ия кръг на Висшата лига. Марио Лемина и Мат Дохърти се разписаха за " вълците ".

През първото полувреме на стадион " Молиню " в Уулвърхемптън гостите насочиха два точни удара, само че не съумяха да се разпишат. В една от обстановките Рахийм Стърлинг се озова самичък против Жозе Са, като имаше Коул Палмър и Николас Джаксън до себе си. Англичанинът обаче постъпи егоистично и стреля право в противниковия вратар.

След почивката Марио Лемина даде задатък на домакините. Полузащитникът засече с глава центриране от ъглов удар на Пабло Сарабия.

До края на дуела столичани владееха топката, само че по този начин и не заплашиха противниковата врата в постоянното време. Вместо това резервата Мат Дохърти се разписа в добавеното време, с цел да подпечата триумфа на отбора си.

В продължението на втората част лондончани въпреки всичко стигнаха до почетно попадение. Центриране в наказателното поле на Рахийм Стърлинг рикошира в крайник на защитник. Топката стигна до Кристофър Нкунку, който бе прецизен с глава.

Уулвърхемптън изравни Челси по точки в класирането. И двата тима имат по 22 пункта, само че " сините " са 9-и поради по-добра голова разлика.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР