Уулвърхемптън обърна у дома Манчестър Юнайтед с 2:1 в среща

...
Уулвърхемптън обърна у дома Манчестър Юнайтед с 2:1 в среща
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се издъни срещу Уувърхемптън

Уулвърхемптън обърна вкъщи Манчестър Юнайтед с 2:1 в среща от междинния 33-ия кръг на британската Висша лига и го надделя за втори следващ път в границите на малко повече от две седмици. На 16 март „ вълците “ победиха „ алените дяволи “ със същия резултат и ги отстраниха от шампионата за Купата на Англия.

Този път Манчестър Юнайтед поведе с гол на младока Скот Мактоминей (13) след пас на Фред. Това бе първи гол на Мактоминей в едвам 41-ия му мач с екипа на „ алените дяволи “. Диого Жота (25) обаче изравни бързо за „ вълците “, които бяха облагодетелствани след почивката, когато гостите останаха с човек по-малко. В 57-ата минута Ашли Йънг получи втори жълт картон, а Уулвс се възползва оптимално от това и стигна до триумфа след автогол в 77-ата минута на Крис Смолинг (77). В самия край Смолинг бе покрай това да си означи втори автогол, откакто при опит да пресече едно центриране още веднъж насочи топката към личната си врата, само че Де Хеа реагира и избави. В добавеното време и гредата избави Юнайтед след удар на Кавалейро.

Така Манчестър Юнайтед пропусна опцията освен да влезе в топ 4 още веднъж, само че и да се изкачи до третото място във краткотрайното класиране. „ Червените дяволи “ са пети с 61 точки, колкото има и четвъртият Тотнъм, който е с мач по-малко. Уулвърхемптън е седми с 47 точки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР