Уулвърхамптън приема Манчестър Сити на Молиню в двубой от осмия

...
Уулвърхамптън приема Манчестър Сити на Молиню в двубой от осмия
Коментари Харесай

Съставите на Уулвърхамптън и Манчестър Сити

Уулвърхамптън приема Манчестър Сити на " Молиню " в дуел от осмия кръг на Премиър лийг. След като предишният кръг бе отсрочен поради гибелта на кралица Елизабет II, борбата в Англия се възобновява. Шампионите имат късмет да изместят Арсенал от върха най-малко до на следващия ден, когато " топчиите " гостуват на Брентфорд.

„ Гражданите “ са в серия от осем следващи срещи без загуба, до момента в който преди две седмици „ вълците “ реализираха първата си победа през този сезон.

Гонсало Гедеш стартира на мястото на Саша Калайджич, който получи тежка травма в коляното по време на дебюта си. Бившият нападател на Челси Диего Коща, който бе притеглен като свободен сътрудник за заместител на австриеца, не е е включен в групата за през днешния ден.

Джосеп Гуардиола е направил три промени спрямо мача с Борусия (Дортмунд) в Шампионската лига през седмицата. Бернардо Силва, Фил Фоудън и Рубен Диаш започват за сметка на Рияд Марез, Илкай Гюндоган и Нейтън Аке. Това значи, че головата машина Ерлинг Холанд за следващ път е титуляр.

Уулвърхамптън: Са, Джони, Колинс, Килман, Айт-Нури, Моутиньо, Нунеш, Невеш, Нето Гедеш, Поденсе

Манчестър Сити: Едерсон, Стоунс, Диаш, Аканжи, Кансело, Родри, Де Бройне, Бернардо, Фоудън, Холанд, Грийлиш

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР