Уулвърхамптън постигна първата си победа през този сезон, след като

...
Уулвърхамптън постигна първата си победа през този сезон, след като
Коментари Харесай

Уулвърхамптън с първа победа

Уулвърхамптън реализира първата си победа през този сезон, откакто надви с 1:0 над Саутхамптън на „ Молиню “ в дуел от шестия кръг на Премиър лийг. Единственото попадение осъществя Даниел Поденсе в добавеното време на първата част. 

Саша Калайджич стартира като титуляр за Уулвърхамптън за своя дебют във Висшата лига. Той размени Раул Хименес. Айт-Нури също бе титуляр за сметка на Семедо. В състава на Саутхамптън имаше единствено една смяна от дуела с Челси. Джо Арибо размени Ромео Лавия. Мейтланд-Найлс, Едози и Лариос, които бяха привлечени в последния ден на трансферния прозорец, останаха на пейката за началото. Дуйе Чалета-Цар не бе в групата на „ светците “.

Първото полувреме бе много скучно, само че въпреки всичко в добавеното време „ вълците “ съумяха да вземат задатък. Нунес проби отдясно и центрира към далечната греда за Поденсе, който можеше да подаде към непокрития Калайджич, само че реши да приключи самичък. Ударът не бе доста добър, само че въпреки всичко топката влезе във вратата на Базуну.

След почивката гол на Че Адамс бе анулиран поради игра с ръка на нападателя на Саутхамптън. Малко по-късно негов удар с глава пък срещна гредата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР