Утвърждаването на Св.св. Константин и Елена като морска, СПА и

...
Утвърждаването на Св.св. Константин и Елена като морска, СПА и
Коментари Харесай

Курортът Св. св. Константин и Елена посреща лято 2022 с нов СПА хотел

Утвърждаването на Св.св. Константин и Елена като морска, СПА и кулинарна дестинация продължава през 2022 година с откриването на нов 5-звезден хотел – Aquahouse hotel & SPA. Този път акцентът е върху лечебната мощ на минералната вода, съчетана с неповторимата конюнктура в Health Spring SPA център, даващ нови чувства за сетивата. Хотелът предлага на своите посетители разнообразни кулинарни концепции, екстравагантни питейни заведения и пан-азиатски ресторант Kampai.

Запазвайки естествената зеленина и вековни борове, хотелът съчетава неповторима градина с морска гледка, в която доброволно са вписани зони за релакс към външните басейни, фитнес навън, детска и тийн зона. Хотелът ще разшири опциите на курорта Св. св. Константин и Елена като локация за разнообразни събития, предлагайки атрактивна зала за конференции и бизнес зона, подобаващи за корпоративни и специфични събития.

Повече информация може да намерите на уеб страницата на хотела:, да резервирате на [email protected] или на телефон +359 52 383 944.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР