Утвърдени са и всички кандидати за кметове за райони в

...
Утвърдени са и всички кандидати за кметове за райони в
Коментари Харесай

Архитект Костадин Палазов е кандидатът на БСП за кмет на Пловдив

Утвърдени са и всички претенденти за кметове за региони в община Пловдив. За регион " Тракия " Анелия Кирова - дългодишен шеф на учебно заведение в града, младият правист Мартин Стойчев ще бъде претендент за " Северен ", за " Южен " ще е някогашният аграрни министър и професор Христо Бозуков , за " Централен " - някогашната общинска съветничка и основен секретар на Областна администрация Минка Сърнешка . Адвокатът Наум Китанов ще се бори за кметското място в " Западен ", а за регион " Източен " претендент ще бъде Димитър Джевизов .

На конференцията единомислещо е решено отпред на листата за общински съветници да застане някогашният депутат и сега учредителен секретар на социалистите в Пловдив Калин Милчев . Втори е претендентът за кмет Костадин Палазов , а след него делегатите на конференцията са подредили Минка Сърнешка, Илия Гатев, Диана Димитрова, Красимир Карамфилов, Панчо Панчев, Наум Китанов, Илия Биволарски, Александър Константинов, проф. Христо Бозуков и други Определените места за цивилен квоти и съдружни сътрудници са шесто, петнадесето, двадесет и пето, тридесет и пето и четиридесет и пето.

По признатите правила на партията всички структури по области би трябвало да приключат своите номинации до 3 септември - неделя, след което ще бъдат одобрени на Национален съвет, както е по Устав на Българска социалистическа партия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР