Утвърдени европейски актьори взимат участие в най-новия филм на Виктор

...
Утвърдени европейски актьори взимат участие в най-новия филм на Виктор
Коментари Харесай

Актьор, снимал с Ал Пачино и Джони Деп, с роля в „18% сиво“

Утвърдени европейски артисти взимат присъединяване в най-новия филм на Виктор Чучков – наследник , „ 18% сиво “ , по едноименната книга на Захари Карабашлиев. Сред тях е ветеранът на английската театрална сцена, Рон Кук, който има и 94 функции в киното измежду които взе участие в заглавия като сериалът „ Чернобил “ на Йохан Ренк, „ Венецианският търговец “ където си партнира с Ал Пачино и Джеръми Айрънс, „ Шоколад “ с присъединяване на Джони Деп и Жулиет Бинош, „ Тайни и неистини “ и „ Topsy Turvey “ на Майк Лей и доста други.

„ Рон е разнороден и разнолик артист. Много сме щастливи, че одобри да вземе присъединяване във кино лентата. Самият той споделя, че с всяка последваща роля съумява да изненада даже себе си, сигурен съм, че с ролята си на Чарли ще изненада и феновете “, споделя Виктор Чичков – наследник.

“На първо четене сюжетът ме притегли с чистия интерес, който разсъни в мен, да схвана какво се е случило и какво се случва на Зак и Стела. И до каква степен ще докара това. Смятам, че филмът приказва на новобранците. На тези, които са изгубени по толкоз доста разнообразни способи. Това действително сме всички ние в един или различен миг от животите си. Харесвам метода, по който сюжетът се разпростира сред сегашното и предишното, последователно въвличайки и разкривайки посредством свoята странна и любопитна Одисея. Наслаждавах се на това да играя Чарли. И двамата сме деца на 60-те. Дали той е гадател-аматьор, който разпознава положението на Зак, или просто един уединен и прочувствено развален пияч? ”, споделя повече за ролята си Рон

„ Снимахме със страхотни европейски артисти, които са огромни имена в страните си и не одобряват всяка роля. Щастливи сме, че харесаха сюжета и плана и се включиха в него. Историята на кино лентата се развива в Европа, основният воин минава през няколко страни и държахме хората които среща Зак да са достоверни. В идващите седмици ще представим и останалите ни артисти, които също са пъклен забавни “, споделя Борислав Чучков, продуцент.

За кино лентата:

Следвайки своята фантазия, влюбените Захари и Стела се реалокират от Варна в Лондон. Но оцеляването в новата страна не е толкоз елементарно, и когато жена му го напуща, Захари се насочва на бясно странствуване от Лондон до Берлин, по време на което среща поредност от необикновени  хора. Това е пътешестване, което разкрива истината за неговата изгубена обич, и в последна сметка го довежда до  неуместни открития за самия него.

NOVA e медиен сътрудник на кино лентата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР