Утрото започва с мъгли или ниска облачност, които ще се

...
Утрото започва с мъгли или ниска облачност, които ще се
Коментари Харесай

Слънце ни чака в изборния ден

Утрото стартира с мъгли или ниска облачност, които ще се задържат и в утринните часове. С развиването на деня времето ще се промени и в неделя ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб най-вече южен вятър. Максималните температури ще са без основна смяна - сред 11 и 16 градуса.
Над Черноморието ще е най-вече слънчево, в утринните часове тук-там ще има мъгли или ниска облачност. Ще духа слаб до сдържан южен вятър. Максимални температури на въздуха ще са 12 -14 градуса, колкото е температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 12 градуса, на 2000 метра - към 7 градуса.
В понеделник от запад ще стартира нарастване на облачността, което до вечерта ще обхване по-голямата част от страната. Привечер тук-там в Западна България ще превали дъжд. Вятърът ще е слаб, в югоизточните региони сдържан, от югозапад.Температурите ще са без основна смяна.
През нощта против вторник и във вторник валежната зона ще се реалокира на изток. Вятърът ще се ориентира от североизток и с него ще стартира захлаждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР