Утрото в четвъртък донесе дъжд, а на много места, също

...
Утрото в четвъртък донесе дъжд, а на много места, също
Коментари Харесай

На Мусала дъждът се примеси със сняг. От утре - затопляне

Утрото в четвъртък донесе дъжд, а на доста места, също и гръмотевици - температурите в този момент в множеството региони са сред 15 и 20 градуса.

И през днешния ден леката връхна дреха няма да е непотребна, а водачите в Западна България би трябвало да са доста деликатни на пътя, поради мократа настилка.

Днес облаци ще има над по-голямата част от страната - с превалявания най-вече, само че освен в западните региони. Ще има и гръмотевици. В западните региони на страната ще вали, а дъждът ще е съпроводен от гръмотевични стихии. Такива има и сега в Югозапада.

Днес ще остане хладно - оптималните температури в множеството райони ще бъдат сред 25 и 30 градуса в по-голямата част от страната, в Западна България ще има и по-ниски стойности. Има условия за краткотрайни превалявания и гръмотевици. Почти без дъжд ще бъде в Североизточна България. В източните региони ще остане прохладно, с по-често сдържан вятър от север-североизток.

По морето също е допустимо да превали, само че единствено на обособени места. ще остане прохладно, с най-вече сдържан вятър от север - североизток, който на моменти ще се усилва и повече. Максималните температури ще са сред 25 и 29 градуса. Температурата на морската вода е 22-25 градуса, а на север от нос Калиакра водата е с температура едвам към 15 градуса.

Тази заран на Мусала дъждът стартира да се примесва със сняг при температура към 1 градус съобщи бТВ. Под 10 градуса ще остане през целия ден по високите планини. Ще духа най-вече до сдържан североизточен вятър - най-много в масивите на Западна България ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици.

От на следващия ден температурите гладко ще тръгнат нагоре. Очакват ни доста слънчеви часове, и ще бъде съвсем без превалявания.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР