Утрешното откриване на новото Народно събрание и изборът на нов

...
Утрешното откриване на новото Народно събрание и изборът на нов
Коментари Харесай

Бабикян: Утре ще се види кои политици са се запътили към избори и на кои им се работи

Утрешното разкриване на новото Народно заседание и изборът на нов ръководител на Народното събрание ще ни покаже кой се е запътил към нови избори и кой към това да свърши някаква работа. 

Това разяснява пред Нова тв Арман Бабикян. 

Хората и в този момент през октомври не желаеха избори. Те желаеха решения на въпросите, които ги интересуват, само че не ги получиха, добави той.

Хората към момента не са нервни. Когато народът се нервира, а това ще стане, само че малко по-нататък, ще излезе на жълтите павета със сопите и тогава политиците ще създадат всевъзможни болшинства, с цел да не си изядат багра, разяснява Нидал Алгафари. 

Това може да стане както и при едни нови избори, само че може и да стане в този момент при връчването на първи, втори, трети мандат, добави той.

Според мен единственият раздразнителен от политиците е Бойко Борисов, тъй като другите са решили, че алените линии ги уреждат, че няма какво да губят. Смятат, че могат още да губят. Само Борисов е раздразнителен, тъй като той има какво доста да губи. Той в действителност желае ръководство, тъй като това му е спасението и при него линиите пречат, уточни Бабикян. 

ГЕРБ доста ще внимава с " Възраждане ", тъй като има война и може да си опари пръстчето. Тук е внимателно. Но бъдете сигурни, че в случай че нямаше война, двете партии към този момент щяха да са женени, разяснява Бабикян. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР