Утрешната програма на турнира в Аделаида ще ни предложи интересни

...
Утрешната програма на турнира в Аделаида ще ни предложи интересни
Коментари Харесай

Програма за вторник: Джокович и Медведев откриват шоуто в Аделаида


Утрешната стратегия на шампионата в Аделаида ще ни предложи забавни конфликти катко при мъжете, по този начин и при дамите. Ще забележим в деяние няколко първенци от Големия шлем, както и други звезди от двата Тура.

Програмата стартира в 02:30 ч. българско време с мача сред третия подложен Даниил Медведев и Лоренцо Сонего. След това на корта ще излезе звездата на шампионата – оглавяващият схемата Новак Джокович, който ще изиграе първия си самостоятелен мач в Австралия от съвсем две години насам. Негов конкурент ще бъде международният №65 Констант Лестиен.

Впоследствие ще забележим в деяние две „ мейджър “ шампионки – Виктория Азаренка и Йелена Остапенко, които ще се изправят надлежно против Анхелина Калинина и Каролина Плишкова, до момента в който четвъртият в мъжката скица Андрей Рубльов ще стартира присъединяване си с мач против Роберто Баутиста Агут.

Интересно ще бъде и на корт №1, където Анет Контавейт и Кинуен Джън ще открият програмта в 02:30 ч. Не преди 05:30 ч. е дуелът сред Яник Синер и Кайл Едмънд, а в петия мач Анди Мъри ще се изправи против Себастиан Корда.
Централен корт, начало в 02:30 ч.
Даниил Медведев – Лоренцо Сонего
Новак Джокович – Констант Лестиен
Не преди 06:00 ч.
Анхелина Калинина – Виктория Азаренка
Не преди 10:00 ч.
Роберто Баутиста Агут – Андрей Рубльов
Не преди 11:30 ч.
Йелена Остапенко – Каролина Плишкова

Пълната стратегия можете да видите ТУК
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР