Утре, вторник, е денят, в който на полето в зала

...
Утре, вторник, е денят, в който на полето в зала
Коментари Харесай

LED телевизор и 5 торти от „Дея Спорт“ за зрителите в зала „Младост“ на реванша срещу „Олимпиакос“

Утре, вторник, е денят, в който на полето в зала „ Младост “ ще застанат тимовете на „ Дея Спорт “ и „ Олимпиакос “.

Мачът сред бургаските волейболисти и тези от гръцкия гранд е реванш от осминафиналите от европейския клубен шампионат за „ Чалъндж къп “.

Началото е в 19:00 часа. Входът в зала „ Младост “ ще е безвъзмезден.

„ Олимпиакос “ завоюва първата среща с 3:0 гейма, само че възможностите за нашите да продължат на четвъртфинал остават.

Необходима е чиста победа с 3:0 или 3:1, с цел да се стигне до „ Златен гейм “ против звездната селекция на противника.

Атмосфера за атрактивен мач в зала „ Младост “ сигурно ще има, а публиката може да се трансформира в седми състезател на полето за бургаските волейболисти.

Ръководството на „ Дея Спорт “ е осигурило награди за феновете. Томбола ще дефинира кой ще си тръгне с LED тв приемник. Най-шумните и дейни почитатели на волейбола и несъмнено на бургаския отбор имат шанса да се подсладят с 5 торти.

Андрей Николов ще управлява „ Дея Спорт “ и против гръцкия гранд. Под управлението на бургазлията, който до неотдавна беше асистент треньор на тима, нашите завоюваха морското дерби против „ Черно море “ с 3:1 /29:27, 23:25, 25:20, 25:17/ в предпоследния десети кръг от Супер Волей.

За MVP беше избран Валентин Братоев, който с 21 точки беше най-резултатен. Диагоналът Димитър Дулчев се регистрира с 18 точки за триумфа.

Реваншът от осминафиналите за „ Чалъндж къп “ на следващия ден сред „ Дея Спорт “ и „ Олимпиакос “ се обрисува да бъде неповторим свършек на мачовете през 2022 година за бургаския волейбол в зала „ Младост “. „ Да я напълним и дружно да създадем запаметяващо се шоу “, приканиха от бургаския клуб.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР