Утре – вторник (21 май) се открива официално битката за

...
Утре – вторник (21 май) се открива официално битката за
Коментари Харесай

Засилени мерки за сигурност преди финал №1 в НБЛ

Утре – вторник (21 май) се открива публично борбата за купата в НБЛ. Левски Лукойл потегля да пази трофея си и да нападна златен требъл (след Купата и Суперкупата на България) против тима на Балкан. Мач №1 от серията е от 21:00 часа, като за него е значимо да се знае:

- Специално за последователи на гостуващия отбор ще работи каса за билети, която ще бъде ситуирана откъм бул. „ Шипченски проход”. Касите ще бъдат отворени два часа преди срещата.

- Билетите коства 5 лв.. Феновете на Балкан ще влизат точно от този вход, а местата, които са планувани за гостуващата агитка са на дребната естрада, директно зад скамейката на нашия противник.

- В „ Универсиада” ще се влиза единствено против документ за идентичност, който би трябвало да бъде показан на органите на реда. Съгласно чл.8, ал.7 от Закона за протекция на детето, мaлолетните и малолетни лица ще бъдат допускани само против попълнена декларация от техен компаньон.

- Бланките могат да бъдат открити на входовете на залата. Попълвайте ги прецизно, с цел да се улесни пропускателният режим директно преди началото на дуела.

- Напомняме, че от съображения за сигурност, почитатели с продукти на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с последователи на Левски. Достъп до залата няма да имат лица в нетрезво положение и такива, използвали наркотични субстанции.

- Внасянето на остри и рискови за здравето предмети, както и потреблението на пиротехнически средства е безусловно неразрешено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със предпазен газ, също е неразрешен. Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР