Утре вечер от 20:00 часа зрителите на NOVA ще разберат

...
Утре вечер от 20:00 часа зрителите на NOVA ще разберат
Коментари Харесай

Големият победител от „Игри на волята: България“ ще стане ясен утре

Утре вечер от 20:00 часа феновете на NOVA ще схванат кой ще стане огромният победител в трети сезон на „ Игри на волята: България “. В специфичен заключителен епизод, в полуфинална борба ще се изправят Паулина, Неделчо, Андрей, Симеон и Стратимир, а най-силните трима от тях ще продължат към финалната игра. Най-добрият измежду тях си тръгне от Арената финален с огромната премия от 100 000 лв..

Вече е явен и последният полуфиналист в третия сезон на „ Игри на волята: България “. В оспорвана и равностойна дълга борба, Стратимир съумя да надделее над една от най-силните дами и най-запомнящите се играчи в риалити формата – Елизабет.
 Игри на волята България NOVA
„ Игри на волята: България “ беше най-невероятното премеждие и най-смелото нещо, което съм предприемала. Искам да въодушевявам дребните дечица, да беседвам с тях по какъв начин се тренира, по какъв начин се печели и по какъв начин се губи. Важно е да знаят, че даже и да губиш, в действителност печелиш нещо друго “, показа Елизабет, откакто напусна Арената на почетното шесто място в третия сезон на най-екстремното риалити.

Ден преди огромния край, феновете на NOVA станаха очевидци на мощните страсти на участниците. Със сълзи на очите Неделчо, Паулина, Андрей, Симеон и Стратимир изгледаха видеата, изпратени от техните близки. Никой от тях не съумя да скрие вълнението си, което посланията провокираха в основния миг от надпреварата. Всички те споделиха, че поддръжката на околните им в решаващия стадий на играта е доста значима и им е вдъхнала още повече сили.
 Игри на волята България NOVA
Ценни препоръки и насоки за идните борби воините получиха персонално от спечелилия от предходния сезон на предаването – Милен, който изненада петимата най-хубави в последната им среща край огъня.

Големият край на „ Игри на волята: България “ следва на следващия ден (3-и декември) от 20:00 ч. по NOVA, когато ще стане явен спечелилият в третия сезон на най-екстремното риалити. Кои участници ще отпаднат на полуфиналната борба и кои трима ще стигнат до самия край? – не пропускайте да разберете на следващия ден вечер.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на страницата и профила на формата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР