Утре вечер от 19:00 часа в зала “Маестро Георги Атанасов

...
Утре вечер от 19:00 часа в зала “Маестро Георги Атанасов
Коментари Харесай

100 години футболен Пазарджик прожектират утре

Утре вечер от 19:00 часа в зала “Маестро Георги Атанасов ” ще се организира премиерната прожекция на юбилейния филм " 100 години футболен Пазарджик ", основан по самодейност на ФК Хебър и Община Пазарджик.

Събитието е част от поредицата действия, които започнаха на 26-и май, по отношение на честването на вековният празник на ФК Хебър и проведения футбол в града.

Прожекцията ще бъде с вход свободен за всички почитатели на тима, които ще имат опция да видят неповторими фрагменти от най-паметните моменти на футбола в Пазарджик - първото, второто и третото влизане на " Хебър " в „ А ” група.

И още: първият гол на хебърци в групата на „ майсторите ”; историческата победа на пазарджиклии над ЦСКА Септемврийско знаме с 3:2 за Купата през 1979 година, мачът за Балканската купа против турския Саръер спор, последното влизане на Хебър в „ Б ” група и други

Също по този начин във кино лентата ветерани-очевидци споделят усещанията си за футбола в Пазарджик през предишния век и дават оценките си за най-хубавите наши футболисти.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР