Утре във Варна ще се проведе Поход на свободата. Кампанията

...
Утре във Варна ще се проведе Поход на свободата. Кампанията
Коментари Харесай

Утре във Варна ще се проведе Поход на свободата

Утре във Варна ще се организира " Поход на свободата ". Кампанията е отдадена на битката с трафика на хора. Началото е в 11.00 ч.

Началната точка е Фестивалният и конгресен център. След това шествието ще продължи по бул. „ Княз Борис I “ и ще приключи на площад „ България “.

Инициативата е във връзка 18 октомври – Европейски ден за битка с трафика на хора, уредник е фондация “А21 България ”, със съдействието на дирекция „ Превенции “ към Община Варна, локалната комисия за битка с трафика на хора (МКБТХ) и Фондация „ SOS – фамилии в риск “. В похода ще се включат възпитаници от варненските учебни заведения, в които има разкрити учебни превантивни клубове, студенти от варненските университети, представители на Фондация „ SOS – фамилии в риск “ и чиновници на дирекция „ Превенции “, Община Варна.

Целта е по нетрадиционен метод да  се насочи публичното и медийно внимание в посока предварителна защита и повишение информираността към казуса с едно от най-сериозните  закононарушения – трафика на хора.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР