Утре в Ботевград ще се проведе един от най-емблематичните двубои

...
Утре в Ботевград ще се проведе един от най-емблематичните двубои
Коментари Харесай

Балкан предприема специални мерки за дербито с Беласица

Утре в Ботевград ще се организира един от най-емблематичните дуели от шампионата на Югозападната Трета лига. Балкан приема водача в класирането Беласица (Петрич) в среща от 31-ия кръг на шампионата. Битката е с голям заряд и домакините подхващат дейности с цел да са готови за нея.
 Иван Редовски: Двубоят ни с Беласица ще покаже кой е моралния победител в шампионата Иван Редовски: Двубоят ни с Беласица ще покаже кой е моралния победител в шампионата
„ Очаква се Беласица да бъде подсилен от свои почитатели. Вземаме специфични ограничения за сигурност за естественото протичане на мача. Полиция ще посреща почитателите отвън стадиона. Отваряме бранш на трибуните за ентусиастите на гостите. Ще има и защита. Цената на билета за гостуващите почитатели е девет лв.. Призоваваме двата тима за феърплей на терена и европейско държание на почитателите по трибуните. Неприятно сме сюрпризирани от наказването на нашия футболист Павел Петков, който затова ще пропусне мача “, разяснява пред Sportal.bg старши треньорът на ботевградския отбор Иван Редовски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР