Утре в 10 часа в Окръжния съд на Бургас ще

...
Утре в 10 часа в Окръжния съд на Бургас ще
Коментари Харесай

Цяла армия брани в съда циганина Алекс, окървавил Карнобат навръх Задушница

Утре в 10 часа в Окръжния съд на Бургас ще започва процесът против Алекс Димов от Карнобат, който през 2018 година, точно на Задушница, прегази с мерцедеса си две дами.

Ако бъде приет за отговорен, го грози ефикасна присъда от 15 години. Заради заплахата да остане за дълго зад решетките, фамилията на Алекс, му е наело цяла войска от юристи, оповестява Флагман.бг. Ариергардът води известният столичен юрист Марин Марковски, който извади Алекс от ареста преди година.

В отбраната ще се включат още юрист Красимир Кацарски от Бургас и Емануил Бастрев от Благоевградската адвокатска гилдия.
Интересно ще е каква защитна версия ще подхващат тримата адвокати.

При гледането на мярката за неотклонение в Апелативния съд на Бургас преди година, Марин Марковски посочи, че една от вероятните аргументи за злополуката е „ неприятното положение “ на ул. “Петър Берон “ – имало дупка, в която се блъснал Мерцедесът, а по-късно забил в двете дами, твърдеше маститият столичен юрист.

Друг мотив е повреда в автомобила на Алекс поради, която той е изгубил ръководство.

Според неофициална информация, прокуратурата ще пледира за най-тежкото наказване, планувано в чл.343, ал.3 от Наказателния кодекс.

Докадчик по делото е арбитър Ангел Гагашев, който преди година прояви храброст и постанови невиждана 17-годишна присъда за Владимир Колев, премазал пийнал с колата си Ивелин Дуков от Царево.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР