Утре в 09:30 часа предстои кандидатът за служебен министър-председател Димитър

...
Утре в 09:30 часа предстои кандидатът за служебен министър-председател Димитър
Коментари Харесай

ПП-ДБ: Няма да участваме в съставянето на служебния кабинет

Утре в 09:30 часа следва претендентът за длъжностен министър-председател Димитър Главчев, на който да предложи състав на служебно държавно управление, да направи точно това -.

" ПП-ДБ сме уверени, че служебният кабинет би трябвало да се концентрира на първо място върху главната си задача - да обезпечи почтени и добре проведени избор ", се споделя още в позицията на ПП-ДБ.

 

" Коалицията " Продължаваме промяната - Демократична България " няма да взе участие в съставянето на кабинета под никаква форма и няма да даде политическа поддръжка на обособени министри.

 

Отговорността за кабинета и ръководството на страната в идващите месеци остава напълно на претендента за министър-председател ", показват ощ от групировката.

 

В събота президентът Румен Радев даде период от седмица на Главчев за показване на предложение за състава на новото държавно управление, макар че по Конституция няма ограничаване във времето. Целта е да се забърза процедурата е да отидем на избори 2 в 1 - парламентарните да бъдат дружно с европейските.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР