Утре трябва да направим опит да се проведе парламентарно заседание.

...
Утре трябва да направим опит да се проведе парламентарно заседание.
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Утре трябва да направим опит Парламентът да заседава

Утре би трябвало да създадем опит да се организира парламентарно съвещание. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Тя изясни, че към момента няма дневен ред за идващото съвещание на Народното събрание.

„ Някои от групите упорстват да се гледат закони, които са внесли – да бъдат гледани незабавно. Други упорстват да се гледа единствено Изборния кодекс, трети – единствено решенията по планове за основаване на анкетни комисии. Надяваме се госпожа Митева да реши кой е най-адекватният дневен ред, който обслужва освен политическите парии, само че най-вече жителите “, сподели Атанасова.

Атанасова изясни, че от обединението са реагирали остро още при новината от предходната седмица за редуциране на периодите за гледане на законопроекта, обвързван с Изборния кодекс, в правната комисия на Народното събрание.

„ Настояваме да има задоволително време, с цел да може и парламентарните групи да имат позиция по текстовете, и тази позиция да се пази от парламентарните групи по всяко време идващото съвещание на Народното събрание. “

По думите ѝ решенията на Парламента не би трябвало да затрудняват българските жители и разяснява, че през вчерашния ден на правна комисия са били отправени взаимно изключващи се оферти, които не могат да се осъществят нито механически, нито правно.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР