Утре свършва месеца, но пък започва седмицата. В медийния бизнес

...
Утре свършва месеца, но пък започва седмицата. В медийния бизнес
Коментари Харесай

Четете в „Марица“: Окото на Пловдив раздели града

Утре свършва месеца, само че пък стартира седмицата. В медийния бизнес от дълго време е ясно - всичко забавно стартира и свършва с " Марица ". Отново сме приготвили брилянтен брой, акцентите в този момент, а десертът на пазара на следващия ден.

Ончо от аферата " Вносителите " дължи 32 млн. на Национална агенция за приходите

Приходната организация има да събира крупна сума пари от стотици компании в Пловдив, сподели инспекция на " Марица ". Най-големият дебитор, чи​ито борчове не са обезпечени със съответните финансови средства или имущество, е " Ексон Корпорейшън " ЕАД. Дружеството дължи на хазната 38 846 266.52 лева

" Окото на Пловдив " раздели града
Огромно виенско колело е издигнато на пл. " Централен ". Работници инсталираха оборудването през двата почивни дни и се чака тази седмица атракцията да бъде налична за феновете на адреналин. Колелото стига до 7-ия етаж на някогашния партиен дом, където в този момент се обитава част от общинската администрация.

" Капана " - арт с мирис на бира и още нещо
Случката с Митко, който продава чорапи, и отприщилото се публично неодобрение против " вложителя " в " Капана ", който ступа безобидния амулет на пловдивския център, отвори още веднъж полемиката за бъдещето на квартала. Тя се води цяла петилетка с изменчив триумф за спорещите. Замислен като люлка на креативните промишлености, " Капана " се трансформира във веселяшка кръчма под намерено небе. Защо ли?

Жан има всички шансове да влезе в Народното събрание

– изявление с проф. Мария Пиргова

Проект на ВиК вкара в капан стотици водачи край Младежкия рид

Започват нови тапи в градския трафик, този път на бул. „ Копривщица”, където ще се подменя водопроводът. Тапи около Младежкия рид се образуваха още в събота, въпреки и за малко. Изнервените водачи недоволстваха за какво една от лентите от страна на тепето е отцепена, с цел да не минават коли, само че не е сложена никаква сигнализация, нито жителите са осведомени от Община Пловдив за въведеното ограничаване.

Район " Северен " търси основен проектант против 780 лева

Млади експерти в разнообразни области имат късмет да се осъществят в държавни и общински структури в Пловдив, само че против извънредно скромни заплати. Свободните позиции са оповестени, а претендентите ще се избират след извършен конкурс с решение на тест и изявление. Желаещите да побързат, защото периодите за подаване на документи изтичат след броени дни.

Блондинките пускат руса криптовалута

Русите дами в България към този момент ще имат лична криптовалута, с която ще нападат финансовите пазари. Навръх Международен ден на русокоските тяхната асоциация у нас за първи път ще показа своя блондикойн, криптовалутата, която ще бъде пусната на виртуалния паричен пазар.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР