Утре сутринта ПГ на БСП ще покани министър-председателя в българския

...
Утре сутринта ПГ на БСП ще покани министър-председателя в българския
Коментари Харесай

БСП кани Борисов в НС да докладва за българските превозвачи


Утре сутринта ПГ на Българска социалистическа партия ще предложения министър-председателя в българския парламент да рапортува какво е свършило българското държавно управление досега по отбрана на българските превозвачи и каквото е свършило от петък, когато беше взето решението до през днешния ден, т.е. до на следващия ден отново по този мотив – отбрана на българските превозвачи и техните обективни претенции.

Това сподели Георги Свиленски от Българска социалистическа партия на конференция в централата на партията, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Трябва да стане ясно на българското общество, на българските превозвачи най-много, че те са предадени от личния си министър и от личния министър-председател “, сподели Свиленски. Той уточни, че бъде ли признат този правилник, 70 000 камиона на български превозвачи би трябвало да се върнат в България, 190 000 български водачи би трябвало да останат без работа, а техните фамилии без приходи.

„ Трябва да е ясно на българските превозвачи, че през тази една година са били предадени от българското държавно управление, че на никое място с изключение на на срещите с тях по хотели, по сбирки, не са намирали съпричастност в българското държавно управление. Тук в България си приказваме едно, на срещата с Макрон в Евксиноград си приказваме едно, само че там където би трябвало да бъдат отстоявани българските ползи, министър-председателят, министърът на превоза, заместник-министърът на превоза мълчат “, съобщи Свиленски.

На въпрос за рестартиране на плана „ Белене “,Драгомир Стойнев акцентира, че позицията на Българска социалистическа партия е извънредно поредна по тази тематика. „ Нашата позиция е ясна и безапелационна. България има потребност от нови нуклеарни мощности, това го приказваме още от доста, доста от дълго време “, уточни той и сподели, че планът „ Белене “ за тях постоянно е бил на дневен ред. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР