Утре след обедните новини по БНТ е последният епизод на

Утре след обедните новини по БНТ е последният епизод на ...

Неочакваната мъдрост от едно дете! Ето какво казва малката Туче.Утре след обедните новини по БНТ е последният епизод на петия сезон на "България от край до край"!

Предстои особено емоционална среща. Малката Туче вече е на 11 години. Преди две години героинята на поредицата предизвика огромен интерес с неочакваната мъдрост за възрастта ѝ и както тя самата казва - с дарбата ѝ състрадание.

Видео ТУК 

11-годишната Туче - дете от бедно село - отново ни удиви с душата и посланието си. Малкото момиче ни разказа за светлината в живота.
Туче: И как да я откриваме тази светлина в живота? Кой я излъчва тази светлина в живота? Самите ние излъчваме тази светлина в живота, но не го осъзнаваме. Трябва да направим така, че да можем да осъзнаваме светлината в душата, която носим! И как да го направим? Чрез добро.
Думите ѝ за България са въздействащи. 
Туче: Не бих напуснала родната си земя. Тук бих искала завинаги да остана. Хората, който напускат страната - това не би трябвало да става, защото така нашата земя България обеднява. Ако има повече хора, ще сме по-богати на население и ще сме по-щастливи от всякога.
Посланието на Туче и още много разкази от страната ни - не пропускайте "България от край до край" утре след обедните новини. 

 

 

01:02

01:41

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на [email protected] 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html

Източник: petel.bg