Утре след обедните новини е последният епизод на петия сезон

...
Утре след обедните новини е последният епизод на петия сезон
Коментари Харесай

Гледайте последния епизод на петия сезон на България от край до край

Утре след обедните вести е последният епизод на петия сезон на " България от край до край " - екипът ни е подготвил доста сюжети, само че и една изключително прочувствена среща. Малката Туче към този момент е на 11 години. Преди две години героинята на поредицата провокира голям интерес с непредвидената мъдрост за възрастта ѝ и както тя самата споделя - с дарбата ѝ съчувствие.

11-годишната Туче - дете от оскъдно село - още веднъж ни удиви с душата и посланието си. Малкото момиче ни описа за светлината в живота.
Туче: И по какъв начин да я откриваме тази светлина в живота? Кой я излъчва тази светлина в живота? Самите ние излъчваме тази светлина в живота, само че не го осъзнаваме. Трябва да създадем по този начин, че да можем да осъзнаваме светлината в душата, която носим! И по какъв начин да го създадем? Чрез положително.


Думите ѝ за България са въздействащи.

Туче: Н е бих напуснала родната си земя. Тук бих желала вечно да остана. Хората, който напущат страната - това не би трябвало да става, тъй като по този начин нашата земя България обеднява. Ако има повече хора, ще сме по-богати на население и ще сме по-щастливи от всеки път.
Посланието на Туче и още доста разкази от страната ни - не пропускайте " България от край до край " на следващия ден след обедните вести.

Вижте повече за акцията България от край до край
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР