Утре ще решим дали ще подкрепим правителство на Има такъв

...
Утре ще решим дали ще подкрепим правителство на Има такъв
Коментари Харесай

Хаджигенов: Да си направим собствен ГЕРБ? Няма да участвам, чакам ИТН да поумнеят политически |

Утре ще решим дали ще подкрепим държавно управление на ИТН и ще го обявим. Бих трансформирал генерално механизма на правене на политика - силово, от ИТН, не става думи единствено да се сменят някои лица в проектокабинета. 

Това съобщи депутатът Николай Хаджигенов, зам.-председател на ПГ на " Изправи се БГ! Ние идваме! ", по БНР. Българска социалистическа партия води диалози с Има Такъв Народ, на нас ни демонстрират филмчета, разяснява той договарянията с партията на Слави Трифонов. Като погледнем министъра на вътрешните работи Петър Илиев - има 80 страници плагиатстване от доцент от Софийския университет, уточни депутатът.  

Новата номинация за правосъден министър - Иво Атанасов, има мнения по ваш адрес - че обикаляте студията да защитавате Истанбулската спогодба и, в случай че желаете да раждате и да кърмите, той не желае, напомни водещият. Това е най-безумният коментар, в Истанбулската спогодба няма нито дума за раждане или кърмене, време е съперниците й да я прочетат, отговори Хаджигенов. 

Силово налагане вид ГЕРБ или Българска социалистическа партия в мощните й години - не бих позволил някой да изнасилва по сходен метод демокрацията. Да си създадем личен ГЕРБ - няма да вземам участие в сходно нещо, разгласи депутатът. 

Борисов е политически мъртвец, не е нужно да се плашим взаимно, че ще се върне, разяснява Хаджигенов думите на Корнелия Нинова " Ако не проявим разсъдък, ще върнем Борисов ". 

Ако третият мандат пристигна при " Изправи се БГ! Ние идваме! " бихме употребили част от служебните министри, останалите ще ги допълним с министри от нас, от Демократична България, ще създадем съглашение, ще сложим червени линии, мандат от 1 година, пък може да изкара повече, в случай че се направи по либерален метод, изясни Хаджигенов. 

Малко ме напряга и министърът на образованието, само че още не съм приключил изследването си за личностите в кабинета, сподели още той. Очаквам ИТН да поумнеят политически. Цел № 1 е да започва правосъдната промяна, тъй като без това не може да се случи нищо, безапелационен бе Николай Хаджигенов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР