Утре ще има усилване на вятъра за областите Монтана и

...
Утре ще има усилване на вятъра за областите Монтана и
Коментари Харесай

Времето полудя: Утре ще е пролет, с температури до 20°

Утре ще има увеличаване напразно за областите Монтана и Враца, за южните елементи важи жълт код за мощен и плевел южен вятър. В ниската част на България и през идващото денонощие ще има условия за понижена видимост.

В часовете към обяд, също и в планинската част на България слънцето ще се демонстрира, облачността ще бъде раздрана. Усилвания напразно ще има като цяло в Предбалкана, също и в източните региони. Ще бъде по-често сдържан, краткотрайно мощен от югозапад. С него ще се придвижва топъл въздух.

Утре минималните температури ще бъдат най-вече сред минус 2° и 3°. Максималните: сред 15° и 20°, само че доста по-ниски в местата с мъгла: 5°-10°.

В събота стоплянето ще продължи, само че в ниското към момента ще има условия за понижена видимост и температурите там ще остават ниски.

В неделя вятърът ще стане от северозапад и с него ще нахлува леден въздух. Неделният ден ще бъде прохладен и заоблачен, с превалявания, най-вече от дъжд. Вечерта и през нощта против понеделник, с продължаващото захлаждане, дъждът ще стартира да минава в сняг - в понеделник преваляванията ще продължат и ще бъде студено.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР