Утре ще има обобщени данни от проверките за липсващи лекарства,

...
Утре ще има обобщени данни от проверките за липсващи лекарства,
Коментари Харесай

Утре ще са ясни обобщените данни от проверките за липсващи лекарства

Утре ще има систематизирани данни от инспекциите за изчезнали медикаменти, които Министерството на здравеопазването прави в аптеки, на търговци и хранилища на едро, разгласи служебният отраслов министър Асен Меджидиев.

Той направи коментара при визитата на терена, на който ще се построява Националната детска болница в столичния квартал " Горна баня ".

За построяването на лечебното заведение ще се употребява помощ на експерти от Израел и Англия, където министърът следва да направи посещаване.

При инспекцията на терена от 40 декара се включи и служебният районен министър Иван Шишков. За периодите на създаване на националната детска болница той изясни, че ще са ускорени, защото обектът е със статут " от национално значение ".

На огледа на терена участва и служебният министър председател Гълъб Донев, който означи, че планът за създаване на Национална детска болница е от 40 години, а единствено за интервала от август до ноември предходната година служебният кабинет е обезпечил терен, с цел да стартира осъществяването.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР