Утре ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността,

...
Утре ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността,
Коментари Харесай

Баба Марта пристига с усмивка! Слънце и до 18 градуса утре

Утре ще е най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни - след обяд. Вятърът ще е сдържан, от запад-северозапад. По-късно след обяд ще отслабва. Температурите ще се покачат. Минималните ще са сред 1 и 6 градуса, на обособени места в Югозападна България - до минус 1-минус 2 градуса; оптималните - сред 13 и 18 градуса.
Над Черноморието ще доминира слънчево време, само че след обяд облачността ще се усили. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури на въздуха ще бъдат 13-16 градуса. Температурата на морската вода е 5-6 градуса. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала, предава Българска телеграфна агенция.
Над планините ще доминира слънчево време. Ще продължи да духа мощен, по билата - до плевел, северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 7 градуса, на 2000 метра - към 0 градуса.
През нощта против събота облачността ще се усили и в събота ще доминира облачно време. На места ще има и слаби валежи, най-вече от дъжд, в планините над 1800 метра - от сняг. В Източна България вятърът ще се ориентира от изток-североизток и с него ще проникне леден въздух; на запад преди обяд вятърът ще е към момента северозападен, до сдържан.
В неделя облачността ще е по-често забележителна, само че без основни превалявания. Температурите още ще се намалят и утринните ще са най-вече сред минус 2 и 3 градуса, а дневните - сред 5 и 10 градуса, в северозападните региони, където вятърът още веднъж ще се обърне от запад, до 12-13 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР