Утре ще бъде слънчево. Преди обяд на места по Черноморието

...
Утре ще бъде слънчево. Преди обяд на места по Черноморието
Коментари Харесай

Ще остане ли топло времето през следващата седмица

Утре ще бъде слънчево. Преди обяд тук-там по Черноморието ще има ниска облачност, а в низините и котловините видимостта краткотрайно ще е понижена. Ще духа слаб вятър от изток, в Източна България до сдържан от североизток. Максималните температури ще бъдат сред 17° и 22°, в София 19°.
Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, преди обяд тук-там с ниска облачност. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури: 17°-19°. Температурата на морската вода е 17°-18°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.
Над планините ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток, по най-високите елементи на Рила и Пирин сдържан до мощен от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 14°, на 2000 метра - към 7°.
Във вторник и сряда ще бъде най-вече слънчево. На места по поречието на Дунав, в Източна България и в обособени затворени котловини заран ще има ниска облачност или мъгла. Във вторник ще духа слаб вятър от източната четвърт. В сряда вятърът ще се смени със северозападен, до вечерта ще се усили и с него ще нахлуе относително по-студен въздух.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР