Утре премиерът Гълъб Донев свиква всички служби заради инцидента с

...
Утре премиерът Гълъб Донев свиква всички служби заради инцидента с
Коментари Харесай

След взрива: Иван Гешев е бил в основния автомобил в коретажа

Утре министър председателят Гълъб Донев привиква всички служби поради случая с Гешев

Иван Гешев е бил в главния автомобил в коретажа, не е потърпевш. Източници от следствието показват, че са открити голям брой осколки, което значи, че е бил мощен гърмеж, а не просто за заплашване.

" Няма потърпевши. Нито основния прокурор, нито съпровождащия го екип, както и други жители, участници в придвижването. По случая са вдигнати всички нужни сили за осъществяване на мероприятията по изясняване на случая. Формиран е щаб. Министър Демерджиев е в непрекъснат контакт с всички служби. Формираме щаб с всички служби на Министерство на вътрешните работи, които имат отношение по случая ", съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодроров.

Инцидентът е станал към 11,45ч. При случая няма потърпевши. Това сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров дава във връзка обстановка с основния прокурор Иван Гешев. По случая са вдигнати всички сили. Сформиран е и щаб с всички служби на Министерство на вътрешните работи, както и представителите на НСО и ДАНС.

По- рано през днешния ден стана ясно за случай с кортежа на основния прокурор Иван Гешев. По неофициална информация е имало сигнал за сложено взривно устройство на пътя, откъдето е трябвало да мине кортежът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР