Утре, понеделник, във връзка с подмяна на водомерен възел до

...
Утре, понеделник, във връзка с подмяна на водомерен възел до
Коментари Харесай

Ремонти спират водоснабдяването в част от София

Утре, понеделник, по отношение на замяна на водомерен възел до бл. 4, жк. „ Овча купел " 2 се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ", живеещи в региона на:

жк. „ Овча купел " 2 - бл. 3 и бл. 4
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода " ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: сред бл. 3 и бл. 4.

На 11 декември 2017 година (понеделник), по отношение на създаване на сградно водопроводно отклоняване на бул. „ Цар Борис III ", жк. „ Бъкстон " се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ", живеещи в региона на:
по бул. „ Цар Борис III " от ул. „ Чучулига " до бул. „ Тодор Каблешков "

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода " ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „ Цар Борис III " ъгъла с ул. „ Чучулига ".

На 11 декември 2017 година (понеделник), по отношение на замяна на спирателен кран на бул. „ Симеоновско шосе ", вилна зона „ Симеоново – север " се постанова прекъсване на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ", живеещи в региона на:
по бул. „ Симеоновско шосе " от ул. 50 до ул. „ Околовръстен път ", ул. „ Куила ", ул. „ Босилек " №55А

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода " ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „ Симеоновско шосе " ъгъла с ул. „ Босилек ".

На 11 декември 2017 година (понеделник), по отношение на монтаж на спирателен кран на ул. „ Евлия Челеби ", кв. „ Карпузица " се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ", живеещи в региона на:
по ул. „ Евлия Челеби " от бул. „ Никола Петков " до ул. „ Дамяница ", ул. „ Сияйна "

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода " ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Евлия Челеби " ъгъла с ул. „ Борован ".

На 11 декември 2017 година (понеделник), по отношение на замяна на водомерен възел на бул. „ Никола Мушанов ", жк. „ Красна поляна " 2 се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ", живеещи в региона на:
бул. „ Никола Мушанов " №114

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода " ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „ Никола Мушанов " №114.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на " Софийска вода " АД на телефон 0800 121 21 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

" Софийска вода " АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!
Интернет уеб сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР