„Утре по време на дебата ще разкажем на всички хора

...
„Утре по време на дебата ще разкажем на всички хора
Коментари Харесай

Кирил Петков: Има толкова много хора, които искат да има България без задкулисие

„ Утре по време на дебата ще разкажем на всички хора за нещата, които сме създали и нещата, които би трябвало да се създадат в идващите няколко месеца, с цел да може България да не изпусне това историческо време”. Това съобщи министър председателят Кирил Петков на митинга пред Народното събрание в поддръжка на кабинета.

„ Има толкоз доста хора, които желаят да има България без задкулисие. Утре ще има задоволително полиция на митинга. Г-н Рашков подсигурява за това. Промяната зависи от всички нас. Непрекъснато приказваме с разнообразни депутати. Тук е въпросът на боязън и отговорност. Надявам се доста хора да създадат тази стъпка, която наподобява страшна, само че е виновна ". Това съобщи министър председателят Кирил Петков на митинга пред Народното събрание.

На въпрос по какъв начин чака, че ще приключи гласуването на вота на съмнение, министър-председателят сподели следното:

„ И аз не знам. Има доста хора, които се двоумят сред преданост към личната си партия и отговорност към историческия момент”. И разясни, че не чака на утрешния митинг да се стигне до напрежение.

По думите му диалозите с разнообразни депутати не престават.

„ Всеки ден ще приказваме. Единственото, което им предлагаме, е идея. Каузата да бъдат с нас, да имаме естествена европейска България. Очакваме поддръжка от всеки народен представител, който се усеща виновен пред страната. Дори държавното управление да получи избор на съмнение, по-късно имаме първи мандат. Надяваме се, че през идващите 7дни ще имаме време да приказваме с всеки един депутат”, сподели още Петков.

" Вие обърнахте цялото въодушевление след тежкия избор с Никола. Ако не бяхте вие, това нямаше да се случи. Независимо какво ще стане с вота на съмнение, без значение какво ще стане в седмицата, в която ние имаме първи мандат – истината е, че вие сте гарантът, че нашата обичана татковина няма да отиде в неизясненост. Всички ние сме поръчител, че ще може да изведем България ", сподели Петков.

Редом до премиера е и неговата брачна половинка Линда. На шествието са някогашният ръководител на Народно събрание Никола Минчев, актуалният подобен Мирослав Иванов и министърът на превоза Николай Събев. Министърът на спорта в оставка и разколник от Има Такъв Народ Радостин Василев също се появи на шествието.

" Предпочетох да застана на страната на моя народ. Те могат да ни убият, само че не могат да ни купят. Влязох в политиката, с цел да трансформирам модел. Не съм бил политик до в този момент и евентуално повече няма да бъда, само че не мога да вървя по улиците и да неистина, че някой прави промени, а не ги прави. Аз не съм се продал. Напускам афектиран и стоя зад моя народ, който би трябвало да победи мафията. Виждате, че има и стойностни хора в Народно събрание и те не би трябвало да бъдат делени на политически партии ", сподели Василев пред манифестиращите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР