Утре по Черноморието облачността ще е променлива, следобед предимно значителна.

...
Утре по Черноморието облачността ще е променлива, следобед предимно значителна.
Коментари Харесай

Променлива облачност утре по Черноморието

Утре по Черноморието облачността ще е променлива, следобяд най-вече забележителна. По южното крайбрежие ще има превалявания от дъжд. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 8°-10°. Температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

През нощта ще доминира ясно време, само че от запад облачността ще стартира да се усилва и вплътнява. Минималните температури ще са сред минус 2° и 3°, в София – към минус 2°. Утре от запад нарастването на облачността ще продължи и след обяд над цялата страна ще е най-вече облачно. По-късно денем в Западна България ще има слаби превалявания от дъжд, в Предбалкана и високите западни полета – от сняг, тук-там ще се образува тънка снежна завивка. Ще духа слаб, в Източна България – сдържан североизточен вятър. С него ще нахлува леден въздух, температурите към 14 часа ще са сред 4° и 9°, в София - към 4°.

Над планините от запад облачността ще се усилва и вплътнява. След обяд в масивите от Западна България ще има превалявания, най-вече от сняг. Там ще духа сдържан югозападен, а на изток – североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 0°, на 2000 метра - към минус 4°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР