Утре първа точка е оставката на този, Мираслав Иванов. Тази

...
Утре първа точка е оставката на този, Мираслав Иванов. Тази
Коментари Харесай

Карадайъ: Утре първа точка ще е оставката на Мирослав Иванов като шеф на НС

Утре първа точка е оставката на този, Мираслав Иванов. Тази люта закана насочи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ след избухналия през днешния ден скандал в Народното събрание.

До повишаване на напрежението в пленарната зала се стигна откакто Христо Симеонов от " Продължаваме промяната " предложи работата на депутатите да продължи с представянето на отчети за работата на омбудсмана. Няколко души от ГЕРБ-СДС реагираха, че към този момент е станало 14 часът, т.е. съвещанието би трябвало да завърши, откакто не е удължавано.

Въпреки това Мирослав Иванов подложи на гласоподаване предлагането на сътрудника си Симеонов и това ядоса ГЕРБ и Движение за права и свободи, че не съблюдава разпоредбите.

" Правиш се на ударен ", обърна се към Иванов народен представител от партията на Бойко Борисов.

" Как тъкмо се върша на ударен ", отговори той.

Така или другояче концепцията за продължение на съвещанието не беше призната: " въздържал се " гласоподаваха множеството от " Продължаваме промяната " и Българска социалистическа партия, " срещу " бяха депутатите на " Възраждане ", а ГЕРБ, Движение за права и свободи и " ИТН " не се включиха в гласуването.

" Утре първа точка е оставката на този, Мираслав Иванов ", избухна Карадайъ.

Зам.-председателят на Народното събрание от " Продължаваме промяната " Мирослав Иванов извършва длъжността ръководител на Народното събрание откакто ГЕРБ, Движение за права и свободи, " ИТН " и " Възраждане " отстраниха от поста Никола Минчев.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР