Утре от 18:00ч. в Plovdiv Plaza Mall ще се проведе

...
Утре от 18:00ч. в Plovdiv Plaza Mall ще се проведе
Коментари Харесай

Plovdiv Plaza Mall приема кантара на Pro Fight 19 утре

Утре от 18:00ч. в Plovdiv Plaza Mall ще се организира медийният кантар за най-голямото бойно събитие в Пловдив за тази година - Pro Fight 19. Кикбокс галата е тази събота - 14 май, от 19:30ч. в зала " Колодрума ".

Организатори на събитието са пловдивският Бултрас Файт Клуб и Патриот Дупница.

На кантара ще участват всички състезатели, които ще вземат участие в дуелите в събота. 10 съществени борби и три подгряващи чакат почитателите на почитателите в зала " Колодрума ". На кантара ще бъде и един от най-големите треньори в кикбокса - Майк Пасения, който в 10:00ч. ще се организира семинар в залата на Бултрас Файт клуб.

Веднага след кантара ще се организира и конференция с присъединяване легендата в кикбокса Майк Пасения, президентът на Българската федерация по кикбокс и муайтай Галин Димов, президентът на Pro Fight Кирил Чакъров и участниците в главния конфликт Димитър Пенчев от Скорпион Плевен и нидерландецът Джорди Ларет от клуба на Майк Пасения.

Трима бойци от уредниците на шампионата Бултрас Файт Клуб ще вземат присъединяване в конфликтите - Петър Кавраков, Костадин Стойков и Станимир Минчев.

Основният конфликт за вечерта ще е сред Димитър Пенчев от Скорпион Плевен и нидерландецът Джорди Ларет от клуба на Майк Пасения.

На галата ще вземат участие състезателите от България, Нидерландия, Турция, Сърбия, Молдова и Беларус.

Билетите за събитието се продават в системата на Eventim и са на цени от 15, 25 и 40 лв..
TrafficNews.bg е медиен сътрудник на събитието.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР