Утре от 18:00 часа на стадион Славия - Александър Шаламанов“

...
Утре от 18:00 часа на стадион Славия - Александър Шаламанов“
Коментари Харесай

Полицията с драконовски мерки за сигурност заради футболен мач в София утре

Утре от 18:00 часа на стадион „ Славия - Александър Шаламанов “ в София следва да се организира футболна среща сред младежките национални тимове на България и Естония. Столична дирекция на вътрешните работи подхваща ограничения за защита на публичния ред и организация на придвижването в столицата по отношение на идна футболна среща. Около стадиона ще бъде построена буферна зона, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

" Пропускателният режим ще се реализира през два контролно-пропускателни пункта на ул. “Коломан “ – единият от страната на бул. „ Овча купел “ и вторият от страната на ул. „ Славия “.
За да бъде избегнато скупчване, заради щателните инспекции, приканваме феновете да се възползват от отворените входове на стадиона в 17:00 часа ", декларират от полицията.

" Уведомяваме посетителите, че ще бъдат осъществявани инспекции на лица, за определяне на причинители на противообществени прояви от вечерта на 16 ноември. Преди, по време и след осъществяване на футболната среща полицейските чиновници ще наблюдават за опазването на публичния ред и за недопускането на закононарушения на територията на града. От страна на уредника са подхванати прецизни ограничения за недопускане на гости, които имат наложена възбрана за посещаване на спортни мероприятия. Малолетни ще се позволяват на територията на стадиона единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет ", показват от вътрешното ведомство.

" Ще се правят и инспекции за носене на неразрешени предмети и движимости - огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки и други Призоваваме всички, които ще отидат да поддържат младежкия народен тим, да бъдат деликатни и да не позволяват да бъдат въвлечени в провокации ", се споделя още в известието.

Припомняме, че на митинга против управлението на Българския футболен съюз, извършен в София на 16 ноември, се стигна до ескалация на напрежението и конфликти сред протестиращи и полиция, при което имаше десетки потърпевши.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР