Утре от 13 ч. до 16 ч. ще бъде ограничено

...
Утре от 13 ч. до 16 ч. ще бъде ограничено
Коментари Харесай

Утре от 13 ч. до 16 ч. ще бъде ограничено движението в посока Варна в участък от Аспаруховия мост

Утре от 13 ч. до 16 ч. ще бъде лимитирано придвижването в посока Варна в дребен сектор от Аспаруховия мост за ремонт на остаряла дефектирала фуга. По време на ремонтните работи придвижването ще се прави в двете посоки в платното за Бургас. Необходимо е водачите да карат деликатно и да съблюдават пътната сигнализация.

Дефектиралата фуга е на оборудване 9 от общо 11 на Аспаруховия мост. На тази част от оборудването не е осъществяван ремонт от построяването му преди повече от 40 години. Агенция „ Пътна инфраструктура " прави това конкретизиране във връзка изказвания в обществените медии, че още веднъж ще се ремонтира оборудването, обновявано в интервала 2016-2020 година

Аспаруховият мост е в употреба от 1976 година и се състои общо от 11 уреди. Основна връзка е на ж. к. „ Аспарухово " с останалите квартали от община Варна. През 2016 година стартира поетапното възобновяване на моста и до момента са ремонтирани уреди 1, 2, 3, 4, 5 и 6. През юни т. година приключиха строителните работи на оборудване 6.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР