Утре облачността ще е предимно значителнаПреди обяд на места главно

...
Утре облачността ще е предимно значителнаПреди обяд на места главно
Коментари Харесай

29° в събота, на места ще превали

Утре облачността ще е най-вече забележителна

Преди обяд тук-там основно в Западна България, а в следобедните часове на повече места и в останалата част от страната ще има превалявания от дъжд, в обособени региони интензивни и съпроводени с гръмотевици е прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

В Източна България ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток, до момента в който на запад ще е съвсем безшумно. Максималните температури ще са сред 24° и 29°, малко по-високи тук-там в Горнотракийската равнина, в София към 24°.

Над Черноморието преди обяд ще доминира слънчево време. Около и след обяд облачността ще се усили и тук-там основно по северното крайбрежие ще превали и прегърми. Вятърът ще е слаб, преди обяд от север, след пладне - от изток. Максималните температури ще са 27-30°. Температурата на морската вода е 25-26°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще доминира облачно време с превалявания от дъжд. Вятърът ще е слаб от юг-югозапад, в масивите от Източна България - от север. Максималната температура на 1200 метра ще е към 21°, 2000 метра - към 14°.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР