Утре облачността се разкъсва и валежите спират.Ще духа слаб, в

...
Утре облачността се разкъсва и валежите спират.Ще духа слаб, в
Коментари Харесай

Утре облачността се разкъсва и валежите спират

Утре облачността се раздира и преваляванията стопират.

Ще духа слаб, в източните региони до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 12° и 17°, в София - към 14°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна и ще има превалявания от дъжд, които по-късно след обяд ще спрат. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури: 10°-12°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планинските масивите от Западна България облачността ще е раздрана. Над останалите региони ще е забележителна и ще има превалявания от дъжд, по-високите елементи - от сняг. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 6°, на 2000 метра - към 2°, заяви Национален институт по метеорология и хидрология.

В петък ще бъде най-вече слънчево, съвсем безшумно. Сутринта ще е много хладно с минимални температури най-вече сред 0° и 5°, тук-там в низините видимостта ще е понижена.

Затоплянето ще продължи - оптималните температури ще са сред 17° и 22°. До вечерта ще се появи и южен вятър, по-добре изразен в Източна България. В събота ще се усили вятърът от запад-югозапад, след обяд ще се смени със северозападен.

Облачността ще се усили и тук-там в Западна България, а до вечерта и в централните региони, ще превали временен дъжд. Дневните температури в по-голямата част от страната ще са над 20°.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР