Утре над страната ще има променлива облачност, над много райони

...
Утре над страната ще има променлива облачност, над много райони
Коментари Харесай

Температурите се покачват леко в сряда

Утре над страната ще има променлива облачност, над доста региони по-често забележителна, само че ще остане съвсем без превалявания

Ще духа до сдържан северозападен вятър. През деня ще се затопли и оптималните температури ще бъдат сред 1° и 6°, в София към 1°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над Черноморието облачността ще се усили и през по-голямата част от деня ще бъде забележителна. На обособени места е допустимо да прехвърчи сняг. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат 3°-5°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините облачността ще е по-често забележителна и на обособени места ще превали слаб сняг. Ще духа мощен северен вятър. Температурите ще се покачат и оптималната на 1200 метра ще бъде към минус 3°, на 2000 метра - минус 8° - минус 9°.

През идващите три дни ще духа най-вече северозападен вятър, в Дунавската низина и източните региони - сдържан, в петък краткотрайно ще бъде от запад-югозапад и дневните температури в доста региони ще доближат 8°-13°, в събота още веднъж ще се намалят. Облачността ще е променлива, в четвъртък и събота - по-често забележителна, без основни превалявания.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР