Утре над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб

...
Утре над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб
Коментари Харесай

Предимно слънчево утро по Черноморието

Утре над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максимални температури: 23°-25°. Температурата на морската вода е 21°-22°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

През нощта над по-голямата част от страната ще е най-вече ясно и съвсем безшумно. До среднощ над Западна България към момента ще има купесто-дъждовна облачност и на обособени места там ще има краткотрайни превалявания, които ще спрат, а до сутринта и облачността ще се раздра.

Утре ще е най-вече слънчево. Следобед ще се развива купеста облачност, само че единствено на обособени места в западните региони от страната ще има краткотрайни превалявания. Вятърът ще е слаб от изток-югоизток. Максималните температури ще са сред 24° и 29°, в София - към 24°.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Следобед над масивите от Западна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на обособени места ще превали, допустимо е и да прегърми. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра - към 12°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР