Утре над Черноморието ще бъде облачно и с валежи от

...
Утре над Черноморието ще бъде облачно и с валежи от
Коментари Харесай

Облачно с валежи от дъжд утре по морето

Утре над Черноморието ще бъде облачно и с превалявания от дъжд. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 9°-11°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

На 6 декември ноември слънцето във Варна изгрява в 7:26 часа и залязва в 16:33 часа. Продължителността на деня е 9 часа и 7 минути. Фаза на луната е един ден след последна четвърт.

Във вътрешността на страната ще бъде облачно и с превалявания от дъжд, в Северозападна България и планинските региони - от сняг. На повече места и по-значителни ще са преваляванията в източната половина от страната, където ще продължи да вали и през нощта против четвъртък. Преди обяд ще е съвсем безшумно. След обяд в Източна България ще духа сдържан североизточен вятър. Минималните температури ще са най-вече сред минус 1° и 4°, малко по-ниски в северозападните региони от страната. Максималните ще са от 2°-4° в Северозападна България до 6°-8° на изток. В София минималната температура ще е 2°, оптималната - към 5°.

Над планините ще бъде облачно, мъгливо и с превалявания най-вече от сняг, под към 1000 метра - от дъжд. Ще духа сдържан вятър от южната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 3°, на 2000 метра - към минус 2°.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 42 мин. и залязва в 16 ч. и 52 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 9 мин. Луната в София залязва в 13 ч. и 32 мин. и изгрява в 0 ч. и 39 мин. Фаза на луната: един ден след последна четвърт.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР