Утре може да бъдем 100 хиляди. Хунтата на Борисов си

...
Утре може да бъдем 100 хиляди. Хунтата на Борисов си
Коментари Харесай

Бабикян: Хунтата си отива, утре можем да бъдем 100 хиляди

" Утре може да бъдем 100 хиляди. Хунтата на Борисов си отива ", сподели Арман Бабикян от " Отровното трио " в 80-ата вечер на митинга в столицата, представен от Българското национално радио.

По традиция част от протестиращите бяха на Орлов мост и към 22 часа през него не можеха да минават коли. По-рано като липса на връзка с действителността разясниха оратори думите на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева от през днешния ден, която предложи протестиращите да вървят пешком, а не с метро, откакто стачкуват против Бойко Борисов.

" Цялото ръководство се намира в тяхна лична действителност, в които Борисов е началото и края ", сподели един от ораторите. Оратори поддържаха решението на президента Румен Радев да не седне на една маса за диалози с премиера Бойко Борисов.

В същото време БНР съумя да удостовери самоличността на индивида, за който беше обявено, че гладуват 14 дни. Става въпрос за Владимир Генов, който при започване на митингите рез лятото също гладуваше за известно време. Когато се случи това, обаче той беше откаран в болница, тъй като здравословното му положение се утежни. Оказа се, че Владимир Генов е възобновил гладната си стачка. Той е на палатковия лагер в центъра на столицата.

Хора в палатковия лагер пред президентството, които са му помагали, споделиха, че Владимир Генов в действителност е в доста тежко здравословно положение, доста е слаб и приканиха омбудсманът да се намеси. От по този начин нареченото Отровно трио оповестиха, че Владимир Генов ще гладува, до момента в който министър председателят Бойко Борисов не подаде оставка.

Не се вижда засилено полицейско наличие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР