Утре Литекс (Ловеч) влиза в пролетния полусезон на Втора лига

...
Утре Литекс (Ловеч) влиза в пролетния полусезон на Втора лига
Коментари Харесай

Треньорът на Литекс: Предстои ни много да свършим

Утре Литекс (Ловеч) влиза в пролетния полусезон на Втора лига с посещение на Дунав в Русе. Двубоят е от 18-ия кръг на шампионата. Старши треньорът Андрей Андреев разяснява пред Sportal.bg свършеното в хода на подготовката и задачите пред тима му.

„ Ще сме с съвсем напълно изменен състав. Напуснаха ни много съществени състезатели. Привлякохме нови, най-вече млади футболисти. От двадесетте, трима са родени 2005 година. Талантливи момчета са. Имаме шест опитни играчи и чакам край тях другите да израстват. Всички ще получат късмет да се изявяват. В контролите не постигнахме най-желаните игри и резултати. Отбор не се гради за четири седмици. Движим се обаче възходящо, напредваме и израстваме. Предстои ни доста да свършим, не стопираме да работим. Радващо е, че нямаме здравословни проблеми. Надявам се тази наклонност да се резервира и отсега нататък, тъй като шампионата ще е извънредно тежко. Целите ни са във всеки мач да играем все по-добре и да затвърдим мястото си във Втора лига “. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР