Утре към Киев тръгва българската делегация на управляващата коалиция, начело

...
Утре към Киев тръгва българската делегация на управляващата коалиция, начело
Коментари Харесай

Как се подготвя посещение на официална делегация в Украйна?


Утре към Киев потегля българската делегация на ръководещата коалиция, отпред с Кирил Петков. Има възможност тя да мине по маршрута - от София през Полша и оттова към този момент в Украйна през Лвов до Киев.

Заради съветските офанзиви е извънредно рисково политиците ни да пътуват с трен от Полша към украинската столица.

Такова мнение показаха разузнавачи от запаса и някогашни дипломати пред bTV. Как се приготвя сходна аудиенция?

Безопасността на Кирил Петков и останалите в делегацията е напълно работа на украинската страна. Тя би трябвало да обезпечи безвреден кулоар за напредването им по скришен маршрут, споделя някогашният шпионин Горан Симеонов.

„ Евентуално нахлуване, въпреки и инцидентно, на интернационална делегация, ето това към този момент напълно ще промени образа на военните дейности “, съобщи полк о.з. Горан Симеонов, ръководител на асоциацията на разузнавачите от запаса.

Експертът не изключва министър председателят и сподвижниците му да се срещнат с публични лица отвън Киев. И предизвестява, че поради пътя на въоръжението, което Украйна получава, нашата делегация би трябвало да пътува по различен маршрут.

„ Не би трябвало маршрутът на делегацията да съвпадне с маршрутите на доставка на оръжието. Нашата помощ не е решаваща, решението за нея има напълно вътрешнополитически темперамент “.

Според Румен Кънчев, професора по интернационална сигурност, българските представители по всяка възможност ще се срещнат с президента, премиера и ръководителя на Народното събрание на Украйна.

„ И аз мисля, че централният въпрос, който украинското държавно управление ще дискутира с нас, е поддръжка за ускореното участие на украинската страна в Европейския съюз “, съобщи проф. Румен Кънчев, специалист по интернационална сигурност и геополитика.

Участието на членове на обединението в делегацията приказва, че освен министър-председателят ще е виновен за поетите задължения пред Киев, проучват специалистите. Възможно е в границите на политическите совалки да бъде наранена и тематиката за правата на българското малцинство в Украйна.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР