Утре имаме мач срещу един много голям и сериозен съперник.

...
Утре имаме мач срещу един много голям и сериозен съперник.
Коментари Харесай

Саша Илич: Трябва да играем търпеливо и умно срещу Базел

" Утре имаме мач против един доста огромен и сериозен противник. Очаква ни извънредно сложен мач, само че би трябвало да влезем в този мач като тим, защото единствено по този начин можем да реализираме добър резултат. Когато приказваме, че има рецесия при тях, не става въпрос за играта, в последните два мача те имаха по над 30 удара във вратата. Ще имаме потребност от доста късмет и спортно благополучие, би трябвало да играем като едно цяло, единствено по този начин ще имаме сили да отстраним Базел ", разгласи треньорът на ЦСКА Саша Илич преди дуела с Базел от плейофите за влизане в групите на Лига на конференциите.

" Червените " посрещат своя противник в четвъртък от 20:00 часа на Националния стадион " Васил Левски ", а реваншът в Швейцария е след седмица. " Желанието са едно, действителностите са друго. Естествено, че ми се желае да сме нападателни, нападателни, да вкарваме доста голове, ще се опитаме да създадем всичко това, с цел да можем да стигнем до успеха. Трябва да бъдем извънредно търпеливи, да играем мъдро, тъй като на следващия ден ще играем единствено първия мач, всичко ще се реши другата седмица. Те са страховит тим, приказен състав. При анализите видяхме, че имат 3-4 футболисти, на които би трябвало да обърнем по-сериозно внимание. Няма да кажа имена, само че сме наясно, че би трябвало да внимаваме с тях ", разяснява Илич на днешната си конференция.

Сръбският експерт приказва и за насъбраните отсрочени мачове на ЦСКА от Първа лига. " За да можем да се подготвим добре за мача в Базел, имаме потребност от малко отмора, защото футболистите, които играят като титуляри, както и тези, които влизат като запаси, играят на всеки пет дни. Дай Боже, да влезем в групите на Лига на конференциите, в случай че продължим да имаме мачове през три дни, ще продължим и да отлагаме мачове от шампионата ".

" Поддръжката на почитателите ни е доста значима, тъй като ни дават още 10-20 % сили от горната страна, с цел да можем да играем доста по-добре. Лично аз откровено се надявам, че ще успеем по някакъв метод посредством връзка да ги върнем на стадиона ", сподели Илич по отношение на протеста на почитателите на ЦСКА. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР