Утре и вдругиден ще остане със значителна облачност. С прекъсвания

...
Утре и вдругиден ще остане със значителна облачност. С прекъсвания
Коментари Харесай

Цяла Седмица Ще Е Същински Ад! Пороите И Бурите Са Нищо, Ще Ни Попилеят Мощни Градушки!

Утре и вдругиден ще остане със забележителна облачност. С спирания краткотрайни превалявания ще има над цялата страна. Температурите на следващия ден ще са от 22, 23 по местата с повече превалявания и високите полета (за София до към 20,21 градуса) до 28, 29 тук-там в низините. В сряда ще бъдат в интервала от 24 до 29 градуса.

От четвъртък температурите ще се покачват, а валежите от временен вид ще бъдат локализирани най-вече във и към планините, а в низините ще бъдат единствено на обособени места. В София краткотрайни превалявания с друг интензитет, основно в следобедните часове, ще има съвсем до края на седмицата.

Температурите в четвъртък ще бъдат от 26 до 32 градуса, а от петък тук-там в низините още веднъж ще бъде горещо, със стойности до 34 градуса.

Освен през днешния ден и на следващия ден, морето ще бъде по-подходящото място за летни отпуски от планините. Макар слаби краткотрайни превалявания да не са изключени в някои дни, там ще бъде по-често слънчево и уместно за плаж, с температури след вторник от 26 до 29 градуса, а на морската вода - към 24, 26.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР