Утре е прекрасна възможност двете партии (ГЕРБ, ПП-ДБ), подкрепени от

...
Утре е прекрасна възможност двете партии (ГЕРБ, ПП-ДБ), подкрепени от
Коментари Харесай

Борисов: Дерогацията е изключение, за да може България да ползва по-евтино гориво

" Утре е прелестна опция двете партии (ГЕРБ, ПП-ДБ), подкрепени от Движение за права и свободи, да отхвърлим ветото на президента ", сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Бургас.

" Задоволяваме това, което сподели Асен Василев, че ревизират с Национална агенция за приходите какъв брой пари рафинерията дължи на страната ", добави Борисов.

Отново се акумулират свръхпечалби, съобщи водачът. По думите му довечера Йордан Цонев ще има среща с Асен Василев и Румен Спецов, с цел да се дефинира механизмът за отплата на потребителите на горива, разгласи Борисов.

" Ако на следващия ден ПП-ДБ не се явят и не отхвърлим ветото, няма да мога да управлявам парламентарната група на ГЕРБ ", предизвести водачът на ГЕРБ. Той сподели, че депутатите му го заплашват, че идващият път те няма да влязат в залата и ПП-ДБ ще би трябвало да отхвърлят ветото дружно с " Възраждане " и Българска социалистическа партия.

" Разбирам, че всеки си надъхва електората. Приятелски ги апелирам на следващия ден да отхвърлим ветото, тъй като в един миг групата на ГЕРБ няма да ме слуша ", разяснява Борисов.

" Дерогацията е изключение, с цел да може България да употребява по-евтино гориво. "

" Като стане въпрос за Лукойл, от Политическа партия са подготвени да падне държавното управление ", добави още Борисов.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР