Утре е последният празничен ден от серията покрай Нова година.

...
Утре е последният празничен ден от серията покрай Нова година.
Коментари Харесай

Шанс за дълга почивка: вижте всички почивни дни през 2023 г.

Утре е последният празничен ден от серията около Нова година. Но 2023-а предлага още куп благоприятни условия за отмора отвън отпуските. Ето по какъв начин може да навържете празниците по този начин, че да отморите оптимално.

През януари почивните дни са два - 1 (неделя) и 2 януари поради посрещането на Новата година. През февруари обаче няма публични празници и почивни дни.  

През март се събират три почивни дни поради Националния празник на България и по този начин ще се почива 3, 4 и 5 март (петък, събота и неделя). 

През месец април е най-големият християнски празник Великден и по този мотив се събират четири почивни дни - 14, 15, 16 и 17 април (петък, събота, неделя и понеделник).

През май също ще има доста почивни дни и благоприятни условия за обединение на отпуски. Денят на труда - 1 май (понеделник) е неработен. Около Гергьовден ще се почива 6, 7 и 8 май (събота, неделя и понеделник). Почивен ще бъде и 24 май (сряда), когато честваме Деня на Кирил и Методий, българската култура и просвета.

През юни, юли и август, за жалост няма планувани публични почивни дни, само че пък за сметка на това месеците са ваканционни и мнозина вземат почивни дни от годишния си заплатен отпуск. 

Септември ще се почива в Деня на Съединението (6 септември). А към Деня на Независимостта (22 септември) се събират три почивни дни - 22, 23 и 24 септември (петък, събота и неделя). 

През октомври и ноември ще напънем сили като за последно, защото в двата месеца не се плануват публични почивни дни. 

В края на 2023 година - през декември още веднъж се радваме на серия от почивни дни, като неработните дни за Бъдни вечер и Коледа ще са 24, 25, 26 и 27 декември (неделя, понеделник, вторник и сряда), а 30 и 31 декември се падат в събота и неделя. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР