Утре е последният ден за регистрация на за предстоящия вот

...
Утре е последният ден за регистрация на за предстоящия вот
Коментари Харесай

Регистрацията на листите: Утре е последният ден партиите да излъчат своите лица


Утре е последният ден за регистрация на за идния избор на 2 април. Част от обединенията - и „ “ стремително записаха листите си и към този момент са подготвени.
,, „ “ и през днешния ден продължиха с регистрациите. Единствено от обединението „ - “ не е записала нито една листа.

Лидерският конфликт обичайно е в. Там един против различен се изправят водачите на, на - и на „ “ -. Коалицията „ - “ ще заложи още веднъж на - Хазарта, а новата групировка „ Левицата “ издига доктор Цветеслава Гълъбова.
Снимка: bTV

Сериозни конфликти се очертват и в Благоевград. обичайно издига Росен Желязков, -, „ “ -, а - евентуално Делян Пеевски. Коалицията „ - “ ще издигне, като на челни позиции евентуално ще е и Ицо Хазарта. А лидер на „ “ ще бъде.
Снимка: bTV

В Хасково и записаха листите си през днешния ден.

„ Намираме се на прага на следващите ненужни предварителни парламентарни избори, като ние в никакъв случай не сме изпускали ритъма и темпото и сме били подготвени “, сподели Сезгин Мехмед от.

„ Няма по какъв начин партия със 130-годишна история да има друга цел, с изключение на сполучливо показване, челни позиции. Разбира се, ще се борим за победа на тези избори “, сподели Атанас Зафиров от.

„ “ издига в София водача си. Той обаче не беше на регистрацията през днешния ден.

„ Кампания, която ние ще водим, ще бъде положителна, по този начин както бяхме в преходния парламент. Ние бяхме диалогични с всички, тъй като това е пътят да се реши политическата рецесия “, сподели Даниела Дашева от „ “.

На този декор - ексцентрична процедура в Бургас. Там част от партиите записаха листи единствено с по един претендент. Такъв е казусът с няколко обединения, в това число „ Българско национално обединяване “. От там издигат само предприемача Миню Стайков, който като кандидат-депутат ще има имунитет по време на акцията.

А Министерство на вътрешните работи предизвестиха, че са готови да предотвратят всички изборни нарушавания до и на 2 април.

„ Знаем кои са рисковите секции в цялата страна. Знаем кои са секциите, в които резултатът е обръщан плътно в другите гласувания. Знаем в кои секции има нечуван брой преференции. Хартиената бюлетина стимулира тези, които употребяват другите форми на деформиране на вота и връзката е явна и директна “, сподели служебният вътрешен министър Иван Демерджиев.

След като на следващия ден всички листи бъдат регистрирани, на 1 март ЦИК ще изтегли и жребия за номерата на партиите и обединенията в бюлетината.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР